Anna Selga i Megumi Tamagawa, impartint el taller de ratafia
Anna Selga i Megumi Tamagawa, impartint el taller de ratafia

Unes 70 persones participen a Santa Coloma de Farners del primer taller d'elaboració de ratafia pel públic japonès

ACN Santa Coloma de Farners - Unes 70 persones han seguit en línia el primer taller d'elaboració de ratafia adreçat al públic japonès, que ha impartit la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. Per fer-ho, s'ha adaptat la recepta a varietats que es puguin trobar al país nipó. "Hem agafat una recepta de trenta plantes i n'hem substituït algunes per varietats típiques del Japó, com són el wasabi i el shiso verd i vermell", ha detallat Anna Selga, que ha impartit el taller conjuntament amb la japonesa Megumi Tamagawa, encarregada de la traducció. L'objectiu d'aquesta iniciativa, tal com ha explicat el membre de la confraria Xavi Amat, és "donar a conèixer el licor a un país amb què es comparteix la sensibilitat de voler captar el paisatge".

ARXIVAT A:
Selva
Anar al contingut