S'ha acabat el Carnaval i arriba la Quaresma i, amb ella, els bunyols! De vent, de xocolata, de poma o els tradicionals brunyols de l'Empordà... N'hi ha per a tots els gustos!  El secret perquè surtin perfectes? Remenar bé la massa i fregir-los en oli ben calent. I si els prefereixes salats, apunta't als de bacallà, un clàssic d'aquesta època! En qualsevol cas, et deixem les receptes imprescindibles per gaudir-ne a casa. Som-hi!   Els bunyols més típics per gaudir de la Quaresma El tradicional bunyol de Quaresma El mestre forner Jordi Morera ens revela com preparar uns bunyols deliciosos amb una massa fermentada que els fa més digeribles i saborosos. Els de tota la vida   Bunyols de bacallà Els dos grans protagonistes de la Quaresma en una sola recepta. La massa dels bunyols de bacallà de Marc Ribas es fa en un tres i no res, sense necessitat de reposar. Només cal preparar-los, fregir-los i tastar-los.  Els dos grans protagonistes de la Quaresma en una sola recepta   Bunyols de Quaresma amb crema  Una massa de bunyols suau i lleugera, daurada i farcida de crema de pastisseria... Un clàssic que mai falla. Un clàssic que mai falla   Brunyols típics de l'Empordà El pastisser Jordi Sans ens va ensenyar a preparar els autèntics brunyols de l'Empordà al programa "Dolça Catalunya". Una massa lleugera amb matafaluga, garnatxa i llimona que després de reposar es transforma en uns deliciosos bunyols fregits i arrebossats amb sucre.  Una delícia   No hi ha Quaresma sense bunyols de vent Un clàssic fet a quatre mans Uns bunyols de vent amb un truc infal·lible: la massa ha de ser tan perfecta que la cullera s'hi aguanti sola! Isma Prados i l'àvia Remei ens porten la recepta de tota la vida, que continua triomfant. La recepta de sempre continua triomfant Un bunyol amb companyia de luxe Lleugers, esponjosos i delicadament ensucrats, aquests bunyols de vent de Marc Ribas són irresistibles. Però el que els fa especials és l'acompanyament: un chutney de taronja que combina a la perfecció l'acidesa fresca amb un toc caramel·litzat. Una manera diferent de menjar-los   Bunyols amb xocolata, una combinació irresistible Bunyols de la padrina Rosa Una recepta de tota la vida amb un toc llaminer. Requereixen paciència, però el resultat és espectacular!  No podràs parar de menjar-ne Explosió de xocolata a cada mossegada  Cruixents per fora i amb un farciment de xocolata desfeta que es fon a cada mossegada. Impossible menjar-ne només un!  Bunyols gurmet amb xocolata fosa Inspirats en la recepta d'un restaurant d'alta cuina, aquests bunyols et porten directament a un racó gurmet. Xocolata fosa, textura perfecta i un toc irresistible. A més, els tindràs fets en menys de trenta minuts. Vols tastar-los?   Bunyols reinventats: sabors inèdits que has de tastar Bunyols de nous i pernil Semblen de bacallà, però no ho són. Quan els mossegues, hi trobes el gust del pernil i el crec-crec de les nous. Tot i que no ho sembli, són molt fàcils de fer! Tot i que no ho sembli, són molt fàcils de fer! Bunyols de poma amb crema L'arrebossat daurat, la suavitat de la crema i el punt cruixent del sucre morè fan d'aquests bunyols de poma una autèntica delícia. T'atreveixes a fer-los? Bunyols de coco i pinya En aquesta recepta, Gessamí Caramés ens porta uns bunyols dolços on la pinya i el coco es troben en harmonia absoluta.  Innovació en estat pur I tu, amb quin et quedes? Prefereixes els clàssics de tota la vida o t'atreveixes amb alguna versió més innovadora? Sigui com sigui, aquesta Quaresma no et quedis sense bunyols!