Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Lleida: territori, pagesia, escola, cuina i gastronomia

Durada: 55 min
10/07/2024
La terra de Lleida és una terra prolífica en productes de qualitat. Les comarques de Ponent ens ofereixen un gran ventall de paisatges gastronòmics amb productes artesans i d'alta qualitat. En parlem amb el president de la Diputació de Lleida, amb la directora de l'INS d'Hoteleria i Turisme de Lleida, Neus Brenuy, i els exalumnes, cuiners i emprenedors, Jesús Gimena del restaurant L'Espurna i Salvador Trabalon del Restaurant Saroa. Imma Puigcorbé ens porta un tuit pagès, anem cap al mercat de Barcelona de Felip II a veure què s'hi cuina, Alex Tudó passa pel "Bocatto di cardinale", Òscar Gómez ens porta un nou restaurant per a la Guia Virginias i la gran Judit Càrtex ens farà tastar un nou estil de cervesa.

Àudios