Un territori privilegiat
El millor restaurant de la Cerdanya, a "Joc de cartes"
La Cerdanya és una vall situada a més de 1.000 metres d'alçada. I això es nota a la gastronomia. És terra d'agricultura i ramaderia, de tòfones, de naps, de vinyes, de formatges de vaca, d'ovella... la llista és inacabable, per tant, anem al gra. Avui busquem el millor restaurant de la Cerdanya
18/12/2022 - 15.52 Actualitzat 01/01/2023 - 14.27
Marc Ribas torna al Pirineu per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Quatre restauradors s'enfronten per demostrar les seves virtuts i habilitats, però només un s'endurà el títol de millor restaurant de la Cerdanya.
Arrenquen al Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que finalment ha trobat a Urús el lloc per oferir la cuina tradicional que li agrada fer.
Segueixen a Pi, a Bellver de Cerdanya, per conèixer el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a taula els seus orígens bascos i catalans. La decoració del local, amb tot de frases motivadores (fins i tot a la cuina!), crida l'atenció de la resta dels concursants...
La tercera parada és a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir.
I qui també acaba d'estrenar restaurant és Gerard Moreno, que ha obert El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després d'altres projectes de restauració a la comarca.
Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol del millor restaurant de la Cerdanya? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?
Avui és notícia
Setmana clau en la investigació del brot de pesta porcina africana: què en sabem fins ara?
Vicens Enrique-Tarancón, veterinari: "La crisi de la pesta porcina s'allargarà un any o dos"
Els metges tornen a la vaga aquest dimarts i dimecres: què reclamen i quins serveis mínims hi ha
Experts critiquen el gir d'Europa en política migratòria: "Els valors de la UE queden enfonsats"
La UE acorda facilitar l'expulsió de migrants i avala el model de centres de deportació de Meloni