
L'ou dur perfecte: un estudi científic conclou quina és la millor manera per fer-lo
Planteja la cocció periòdica, que alterna l'ou entre aigua a 100 ºC i a 30 ºC per obtenir millors resultats

Obrir
àudio
Talents
Valorar restaurants sense ser un expert? Així és Macarfi, l'alternativa popular a Michelin
Per Periodista de la secció de Cultura de Catalunya Ràdio

La tarda de Catalunya Ràdio
La pinya, les infusions i els pets, les claus per pair bé una calçotada

Obrir
àudio
Catalunya nit
El restaurant Disfrutar de Barcelona, nou tres estrelles de la Guia Michelin
Per Periodista de la secció de Cultura de Catalunya Ràdio

Obrir
vídeo
El matí de Catalunya Ràdio
Carme Ruscalleda: "Hi ha més programes de cuina que mai, però cada cop cuinem menys"

Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Receptes sorprenents per fer cremes fredes per a l'estiu (més enllà del gaspatxo)
Per Cuinera

Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Amb crema, pinyons, fruita o llardons: com fer la millor coca de Sant Joan
Per Cuinera

Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Dels ingredients als additius: com llegir les etiquetes dels aliments
Per Cuinera