3Cat amplia el catàleg de pòdcasts del SX3 per connectar més amb el públic infantil i familiar
El catàleg de pòdcasts s'anirà ampliant durant el curs vinent al SX3, la plataforma de referència en formació i entreteniment infantil.
En un entorn digital en què els pòdcasts són un fenomen, creix l'aposta de 3Cat per convertir el SX3 en un referent en el món dels pòdcasts infantils i familiars de qualitat i en català, adreçats a nens i nenes, famílies i escoles. D'aquesta manera, l'univers de continguts infantils del SX3 anirà ampliant l'oferta de pòdcasts de diferents temàtiques i per a diverses franges d'edat, que es podran consultar a través del SX3 i 3Cat, a més de diverses plataformes com Spotify i YouTube.
Durant la presentació d'avui a Catalunya Ràdio, pionera i líder en la producció de pòdcasts en català, el director de l'emissora, Jordi Borda, ha destacat "l'oportunitat que representen els pòdcasts i en particular els infantils, per connectar cada vegada amb més públics de manera més senzilla i ràpida avui dia, amb l'aplicació compatible a les plataformes per als cotxes, amb un catàleg competitiu sobre temàtiques ben diverses, en un entorn digital canviant, que evoluciona amb nous hàbits de consum i que demana més oferta en llengua catalana".
La directora d'Innovació, Recerca i Estratègia Digital de 3Cat, Cristina Villà, ha posat de relleu "la importància de l'aposta digital de 3Cat per l'àudio, al costat de l'oferta audiovisual, que es vol potenciar en l'àmbit de continguts infantils i familiars. 3Cat presenta aquesta oferta des del servei públic i la innovació, en un univers digital que necessita continguts de qualitat i de confiança en català".
El catàleg de pòdcasts de 3Cat s'amplia amb històries i cançons per descobrir per què "Som com som", de Marc Parrot i Eva Armisén; els contes universals en anglès de "My first big story", de Pau Guillamet i Rebecca June, i la introducció al mindfulness per a nens i nenes de "10 minuts de pati", amb Vilma Montoliu; a més de la descoberta de personatges de la tercera temporada de "Van fer història", la ficció juvenil "Em dic Goa", de Míriam Tirado, i les respostes a preguntes de tota mena de "365 per què?", dins la plataforma educativa SuperCampus.
Aquestes noves produccions s'afegeixen a pòdcasts que ja es podien escoltar fins ara a través del SX3: les històries en anglès de "Tell me un tale", el juvenil "Quin guirigall!", el que dona a conèixer "Superheroïnes de l'esport" i la primera i la segona temporades de "Van fer història".