Bagel de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 panets de bagel
2 pits de pollastre
2 tomàquets
1 taronja
1 ou
Cogombrets envinagrats
Cúrcuma
Vinagre
Pebre
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Salpebrem el pollastre. Hi afegim un raig d'oli i cúrcuma.
- Tallem el tomàquet a rodelles.
- Tallem cogombrets envinagrats, longitudinalment.
- Coem el pollastre en una paella fins que ens quedi enrossit de banda i banda.
- Hi afegim una mica d'aigua, ho tapem i ho coem uns deu minuts.
- Reservem els pits i aprofitem la paella per torrar-hi els panets de bagel, oberts pel mig.
- Fem una maionesa amb un ou, oli, vinagre, sal i la ratlladura d'una taronja.
- Muntem l'entrepà untant l'interior de cada bagel amb maionesa. Hi afegim talls fins de pollastre, rodelles de tomàquet i làmines de cogombrets.