Bagel de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 panets de bagel 

    2 pits de pollastre 

    2 tomàquets 

    1 taronja 

    1 ou 

    Cogombrets envinagrats 

    Cúrcuma 

    Vinagre 

    Pebre 

    Oli 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Salpebrem el pollastre. Hi afegim un raig d'oli i cúrcuma.
  2. Tallem el tomàquet a rodelles.
  3. Tallem cogombrets envinagrats, longitudinalment.
  4. Coem el pollastre en una paella fins que ens quedi enrossit de banda i banda.
  5. Hi afegim una mica d'aigua, ho tapem i ho coem uns deu minuts.
  6. Reservem els pits i aprofitem la paella per torrar-hi els panets de bagel, oberts pel mig.
  7. Fem una maionesa amb un ou, oli, vinagre, sal i la ratlladura d'una taronja.
  8. Muntem l'entrepà untant l'interior de cada bagel amb maionesa. Hi afegim talls fins de pollastre, rodelles de tomàquet i làmines de cogombrets.
Anar al contingut