Brigadeiros
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El cacau en pols és un producte baix en calories però conté vitamines del grup B, molt relacionades amb els estats anímics.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 370 g llet condensada
- 40 g mantega
- 30 g cacau en pols
- Encenalls xocolata negra
PREPARACIÓ
- Posem en un pot 370 g de llet condensada, 30 g de cacau en pols i 40 g de mantega. Ho courem a foc mitjà uns 8 minuts sense deixar de remoure.
- Aboquem la crema a un tàper amb un paper sulfurat i el portem durant 15 minuts al congelador.
- Un cop refredada la pasta, ens posem guants i traiem la pasta del tàper. Després la tallem fins a tenir-ne 20 porcions. De cada porció en farem una boleta, i després passarem les boles per un plat amb encenalls de xocolata.
- Si no ens els mengem d'immediat, els podem deixar en un plat a la nevera.