Copa cítrica
INGREDIENTS
- 500 ml de nata 35% m. g.
- 125 g de sucre llustre
- 2 fulls de gelatina
- 1 llimona
- 1 llima
PREPARACIÓ
- Hidratem amb aigua freda dues fulls de gelatina.
- En un pot al foc hi posem 125 g de sucre llustre i 500 ml de nata de 35% m. g. Ho portem a ebullició, abaixem el foc i ho coem 1 minut.
- Espremem 1 llima i 1 llimona.
- Al pot amb la nata, hi afegim els sucs tot colant-los i hi ratllem la pell de la llima. Ho coem 1 minut a foc baix.
- Ho retirem del foc i hi afegim els fulls de gelatina hidratades, que primer hem d'escórrer. Remenem fins que la gelatina s'integri bé.
- Ja podem servir la barreja en 4 copes o gots i els refredarem a la nevera 12 minuts. Un cop passat aquest temps, ja podem servir-los amb una mica de llima ratllada per sobre.