Copa cítrica

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La llimona és una fruita cítrica rica en vitamina C, amb funció antioxidantAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 ml de nata 35% m. g.   
  • 125 g de sucre llustre  
  • 2 fulls de gelatina   
  • 1 llimona  
  • 1 llima 

PREPARACIÓ

  1. Hidratem amb aigua freda dues fulls de gelatina.   
  2. En un pot al foc hi posem 125 g de sucre llustre i 500 ml de nata de 35% m. g. Ho portem a ebullició, abaixem el foc i ho coem 1 minut.  
  3. Espremem 1 llima i 1 llimona.  
  4. Al pot amb la nata, hi afegim els sucs tot colant-los i hi ratllem la pell de la llima. Ho coem 1 minut a foc baix.  
  5. Ho retirem del foc i hi afegim els fulls de gelatina hidratades, que primer hem d'escórrer. Remenem fins que la gelatina s'integri bé.   
  6. Ja podem servir la barreja en 4 copes o gots i els refredarem a la nevera 12 minuts. Un cop passat aquest temps, ja podem servir-los amb una mica de llima ratllada per sobre.   
Anar al contingut