Crema o crema de Sant Josep

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 500 ml de llet

    80 g de sucre

    100 g de rovells

    15 g midó de blat de moro (Maizena)

    1 branca de canyella

    Pell de llimona

    Un polsim de sal (opcional)

     

     

PREPARACIÓ

  1. En una cassola al foc, infusionem la llet amb els aromàtics: la canyella i la pela de llimona.
  2. En un bol, barregem amb les varetes els rovells, el sucre i el midó.
  3. Quan la llet arrenqui el bull, la posem al bol amb els rovells i el midó (Maizena) i ho remenem bé.
  4. Tornem la barreja al foc i no ho deixem de remenar fins que arrenqui el bull una altra vegada.
  5. Traiem la crema del foc i la posem als recipients on l'hem de menjar.
  6. La deixem refredar, hi afegim el sucre i el cremem amb l'ajuda d'un cremador.
Anar al contingut