Crema o crema de Sant Josep
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
500 ml de llet
80 g de sucre
100 g de rovells
15 g midó de blat de moro (Maizena)
1 branca de canyella
Pell de llimona
Un polsim de sal (opcional)
PREPARACIÓ
- En una cassola al foc, infusionem la llet amb els aromàtics: la canyella i la pela de llimona.
- En un bol, barregem amb les varetes els rovells, el sucre i el midó.
- Quan la llet arrenqui el bull, la posem al bol amb els rovells i el midó (Maizena) i ho remenem bé.
- Tornem la barreja al foc i no ho deixem de remenar fins que arrenqui el bull una altra vegada.
- Traiem la crema del foc i la posem als recipients on l'hem de menjar.
- La deixem refredar, hi afegim el sucre i el cremem amb l'ajuda d'un cremador.