Escabetx de gírgoles de castanyer
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Els bolets són rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que són baixos en greixos i calories.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
150 g gírgoles de castanyer
100 ml oli OVE
50 ml vinagre blanc
1 pastanaga
1 gra d'all
1 llesca de pa
Mitja ceba
Pebre negre en gra
Farigola fresca
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem 100 ml d'oli d'oliva en una cassola.
- Tallem a mitges rodelles una pastanaga que afegim a la cassola i fregim.
- Tallem a brunesa mitja ceba de Figueres i també 150 g de gírgoles de castanyer. Ho afegim tot a la cassola junt amb un gra d'all amb pell que aixafem i sal. Ho integrem, tapem i coem 5 minuts a foc baix.
- Destapem i hi afegim 50 ml de vinagre blanc, pebre negre en gra i sal. Ho integrem i coem 2 minuts més destapat. Deixarem que reposi 10 minuts.
- Emplatem les gírgoles escabetxades amb la pastanaga i la ceba i una mica de suc d'escabetxar. Per sobre hi posarem farigola fresca. L'acompanyarem d'una llesca de pa.