Escabetx de gírgoles de castanyer

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets són rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que són baixos en greixos i calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    150 g gírgoles de castanyer

    100 ml oli OVE

    50 ml vinagre blanc

    1 pastanaga 

    1 gra d'all 

    1 llesca de pa

    Mitja ceba

    Pebre negre en gra

    Farigola fresca

    Sal

     

      

  •  

PREPARACIÓ

  1. Escalfem 100 ml d'oli d'oliva en una cassola. 
  2. Tallem a mitges rodelles una pastanaga que afegim a la cassola i fregim.
  3. Tallem a brunesa mitja ceba de Figueres i també 150 g de gírgoles de castanyer. Ho afegim tot a la cassola junt amb un gra d'all amb pell que aixafem i sal. Ho integrem, tapem i coem 5 minuts a foc baix.
  4. Destapem i hi afegim 50 ml de vinagre blanc, pebre negre en gra i sal. Ho integrem i coem 2 minuts més destapat. Deixarem que reposi 10 minuts.
  5. Emplatem les gírgoles escabetxades amb la pastanaga i la ceba i una mica de suc d'escabetxar. Per sobre hi posarem farigola fresca. L'acompanyarem d'una llesca de pa.
Anar al contingut