Fideus a la cassola de pollastre a l'ast

INGREDIENTS

  • Restes de pollastre a l'ast i el suc en què s'ha cuinat

    Fideus gruixuts

    Vi ranci

    Avellanes

    All

    Julivert

    Sal

    Pebre

     

PREPARACIÓ

  1. Amb les restes del pollastre a l'ast que ens han sobrat d'un àpat anterior (sense el suc), fem un brou que serà la base dels fideus.
  2. El deixem bullir 20 minuts i el colem.
  3. En una cassola hi posem la part superior del suc del pollastre, la que té menys greix, per sofregir-hi uns alls laminats i, posteriorment, els fideus.
  4. Salpebrem amb moderació (el brou està fet amb un pollastre condimentat).
  5. Quan hem rossejat els fideus, hi incorporem la resta del suc del pollastre a l'ast i ho remenem.
  6. Afegim el brou.
  7. Amb la mà de morter preparem una picada amb una mica de vi ranci, all, sal, fruits secs (en aquest cas avellanes) i la incorporem a la cassola.
  8. Quan els fideus estiguin al dente, emplatem.
Anar al contingut