Fideus a la cassola de pollastre a l'ast
- Cuina: Maria Nicolau
INGREDIENTS
Restes de pollastre a l'ast i el suc en què s'ha cuinat
Fideus gruixuts
Vi ranci
Avellanes
All
Julivert
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Amb les restes del pollastre a l'ast que ens han sobrat d'un àpat anterior (sense el suc), fem un brou que serà la base dels fideus.
- El deixem bullir 20 minuts i el colem.
- En una cassola hi posem la part superior del suc del pollastre, la que té menys greix, per sofregir-hi uns alls laminats i, posteriorment, els fideus.
- Salpebrem amb moderació (el brou està fet amb un pollastre condimentat).
- Quan hem rossejat els fideus, hi incorporem la resta del suc del pollastre a l'ast i ho remenem.
- Afegim el brou.
- Amb la mà de morter preparem una picada amb una mica de vi ranci, all, sal, fruits secs (en aquest cas avellanes) i la incorporem a la cassola.
- Quan els fideus estiguin al dente, emplatem.