Lemon pie

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA CREMA DE LLIMONA:

    300 ml de suc de llimona

    1,5 fulls de gelatina

    300 g de sucre

    450 g de mantega

     

    PER A LA MERENGA:

    210 g de clares d'ou

    360 g de sucre

    72 ml d'aigua

    18 ml de glucosa líquida

     

    Galetes esmicolades

     

PREPARACIÓ

  1. Hidratem la gelatina en un recipient amb aigua freda.
  2. En un cassó, escalfem el suc de llimona.
  3. Hi afegim la gelatina i el sucre i remenem bé.
  4. Abans que arribi als 84 graus (utilitzeu el  termòmetre) ho retirem del foc i, sense parar de remenar, hi introduïm les clares d'ou.
  5. Hi afegim la mantega i deixem que es desfaci amb l'escalfor.
  6. Quan es refredi, ho posem en una màniga pastissera i ho reservem a la nevera un mínim de dotze hores.
  7. Per a la merenga, comencem a muntar les clares d'ou en un robot de cuina.
  8. En un cassó, preparem un almívar amb l'aigua, el sucre i la glucosa. Ha d'arribar als 121 graus. 
  9. Quan les clares siguin a punt de muntar, hi afegim l'almívar i deixem que la merenga agafi consistència.
  10. Emplatem amb galeta esmicolada, la crema de llimona i la merenga cremada (opcional).
  11. Ho podeu servir també en copa, amb la galeta de base, la crema de lllimona i la merenga per sobre. 
Anar al contingut