Lemon pie
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA CREMA DE LLIMONA:
300 ml de suc de llimona
1,5 fulls de gelatina
300 g de sucre
450 g de mantega
PER A LA MERENGA:
210 g de clares d'ou
360 g de sucre
72 ml d'aigua
18 ml de glucosa líquida
Galetes esmicolades
PREPARACIÓ
- Hidratem la gelatina en un recipient amb aigua freda.
- En un cassó, escalfem el suc de llimona.
- Hi afegim la gelatina i el sucre i remenem bé.
- Abans que arribi als 84 graus (utilitzeu el termòmetre) ho retirem del foc i, sense parar de remenar, hi introduïm les clares d'ou.
- Hi afegim la mantega i deixem que es desfaci amb l'escalfor.
- Quan es refredi, ho posem en una màniga pastissera i ho reservem a la nevera un mínim de dotze hores.
- Per a la merenga, comencem a muntar les clares d'ou en un robot de cuina.
- En un cassó, preparem un almívar amb l'aigua, el sucre i la glucosa. Ha d'arribar als 121 graus.
- Quan les clares siguin a punt de muntar, hi afegim l'almívar i deixem que la merenga agafi consistència.
- Emplatem amb galeta esmicolada, la crema de llimona i la merenga cremada (opcional).
- Ho podeu servir també en copa, amb la galeta de base, la crema de lllimona i la merenga per sobre.