Pa amb vi i xantillí

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La nata, tot i que s'obté de la llet, no aporta calci però sí vitamines D i A, ja que és bàsicament el greix de la llet, i per això se n'ha de prendre ocasionalment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 1 llesca pa de pagès
  • 50 ml nata 35% 
  • 2 cullerades sucre avainillat
  • Mantega
  • Vi negre
  •  

PREPARACIÓ

1. Desfem una cullerada de mantega en una paella.

2. En un tàper ample, hi aboquem un got de vi, aproximadament, i hi posem la llesca de pa de pagès perquè s'impregni bé del vi.

3. Marquem la llesca de pa a la paella.

4. Posem una mica de sucre avainillat a sobre de la llesca i la tombem. D'aquesta manera el sucre es caramel·litzarà.

5. En un bol, aboquem 50 ml de nata 35% m.g. molt freda i 1 cullerada de sucre avainillat. Muntem la nata amb les varetes elèctriques.

6. Servim la llesca en un plat, juntament amb el xantillí. El col·locarem al costat perquè no se'ns desfaci.

Anar al contingut