Pa amb vi i xantillí
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La nata, tot i que s'obté de la llet, no aporta calci però sí vitamines D i A, ja que és bàsicament el greix de la llet, i per això se n'ha de prendre ocasionalment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 1 llesca pa de pagès
- 50 ml nata 35%
- 2 cullerades sucre avainillat
- Mantega
- Vi negre
PREPARACIÓ
1. Desfem una cullerada de mantega en una paella.
2. En un tàper ample, hi aboquem un got de vi, aproximadament, i hi posem la llesca de pa de pagès perquè s'impregni bé del vi.
3. Marquem la llesca de pa a la paella.
4. Posem una mica de sucre avainillat a sobre de la llesca i la tombem. D'aquesta manera el sucre es caramel·litzarà.
5. En un bol, aboquem 50 ml de nata 35% m.g. molt freda i 1 cullerada de sucre avainillat. Muntem la nata amb les varetes elèctriques.
6. Servim la llesca en un plat, juntament amb el xantillí. El col·locarem al costat perquè no se'ns desfaci.