
Marc Ribas esclata a "Joc de cartes": "És cosa meva o qui hi ha a la cuina no en té ni idea?"
El presentador va llançar una crítica contundent contra un local de tapes situat al barri de Gràcia
El Punta Cana Higüey, situat al barri de Gràcia de Barcelona, serà recordat com el lloc que va aconseguir treure de polleguera el Marc Ribas. Aquesta setmana, el programa de TV3 "Joc de cartes" buscava el millor establiment de tapes de la ciutat, però el que es va trobar al local de Jonathan Muñoz estava lluny de ser-ho: tapes que no convencien, una cuina descuidada i, sobretot, una alarmant manca d'esforç, segons el presentador.
Olor de fregit i tapes que no triomfen
Des del primer moment, el restaurant que fusiona plats dominicans i catalans no va transmetre bones sensacions als comensals. Segons una de les participants, la Kate, l'ambient del local no era el més agradable:
"Hi falta una mica d'aire i es nota olor de fregit."
Aquesta crítica, aparentment innocent, va encendre una altra rival, la Raquel, que no entenia "per on va" la Kate. El veritable problema, però, no era només l'ambient, eren les tapes.
Els plats van fallar estrepitosament. Segons el mateix Ribas, algunes de les tapes no complien ni les expectatives més bàsiques. Una de les frases més devastadores de la nit va anar dedicada als rostillons, que haurien d'haver estat cruixents i saborosos:
"Si t'acabes tot això, t'hipertrofies la mandíbula."
I el desastre no es va aturar aquí. La famosa "bomba", que havia de ser un dels plats estrella, va quedar totalment desacreditada pel presentador. "La bomba no és una bomba"
A vegades, a #JocDeCartes3Cat hi entres sent un concursant i en surts sent un tauró blanc 🤣
3Cat (@som3cat) January 15, 2025
▶️ https://t.co/TA4EmBf9F0 pic.twitter.com/KG46LcUa98
Un peix misteriós i una cuina descuidada
Un altre plat que va cridar l'atenció (i no precisament de la millor manera) va ser el peix amb llet de coco. A la carta es presentava com a lluç, però al Marc Ribas no se l'enganxa fàcilment:
"No sé què és això, però no és lluç."
Sense poder contenir-se, va llançar la crítica més punyent: "És cosa meva o qui hi ha a la cuina no en té ni idea?"
Poques vegades el presentador de "Joc de cartes" ha estat tan contundent a l'hora de criticar un restaurador. Per ell, tot es reduïa a una total falta d'esforç.
"Per mi, això és la meva vida. Un restaurant és una cosa molt seriosa on hi ha desitjos. El que realment jo destaco és la capacitat de fer l'esforç, i jo no n'he vist, d'esforç."