Sumar PSOE
Sirat
Tractorada Barcelona
Anna Guitart Institut Ramon Llull
Hisenda bizums
Mèrit de les Belles Arts
Pilar Alegría eleccions Aragó
Bondi Beach
Medalla d'Or de la Generalitat
Nominacions Gaudí 2026
Pesta porcina africana
Querella Mossos vaga Palestina
The Best
Guadalajara Barcelona
Ter Stegen

Tarragona

El mític bar Can Boada de Tarragona ha dit adeu

Els clients diuen que Eduard Boada era un artesà dels "bocates"

Redacció

28/12/2018 - 23.51 Actualitzat 08/01/2019 - 01.22

Eduard Boada ha dedicat tota la vida al bar. A la primavera el va haver de tancar per un problema a la columna. Té 76 anys i no ha trobat ningú disposat a continuar amb el negoci. El va fundar el seu pare el 1947, ara fa 71 anys, i es va convertir en tota una institució a Tarragona.

 

 

A la ciutat, Can Boada era molt conegut, sobretot pels entrepans. Els que n'han menjat diuen que l'Eduard era un artesà dels "bocates" i que els ha elevat a categoria d'experiència inoblidable.

Feia entrepans ben grans i plens d'imaginació. Per a més detalls penjava la mida de l'entrepà a la paret i val a dir que no era poca cosa. Es tractava d'una peça generosa que deixava als clients ben tips.

 

 

El local està tal com ell el va deixar la primavera passada. Buit de gent, però ple de records.

 

 

Molts tarragonins no es resignen a veure el restaurant tancat i li demanen que torni aviat. El troben a faltar. Alguns, fins i tot, li recorden que, des que no mengen els seus entrepans, s'estan aprimant.