Tarragona
El mític bar Can Boada de Tarragona ha dit adeu
Els clients diuen que Eduard Boada era un artesà dels "bocates"
Redacció
28/12/2018 - 23.51 Actualitzat 08/01/2019 - 01.22
Eduard Boada ha dedicat tota la vida al bar. A la primavera el va haver de tancar per un problema a la columna. Té 76 anys i no ha trobat ningú disposat a continuar amb el negoci. El va fundar el seu pare el 1947, ara fa 71 anys, i es va convertir en tota una institució a Tarragona.
A la ciutat, Can Boada era molt conegut, sobretot pels entrepans. Els que n'han menjat diuen que l'Eduard era un artesà dels "bocates" i que els ha elevat a categoria d'experiència inoblidable.
Feia entrepans ben grans i plens d'imaginació. Per a més detalls penjava la mida de l'entrepà a la paret i val a dir que no era poca cosa. Es tractava d'una peça generosa que deixava als clients ben tips.
El local està tal com ell el va deixar la primavera passada. Buit de gent, però ple de records.
Molts tarragonins no es resignen a veure el restaurant tancat i li demanen que torni aviat. El troben a faltar. Alguns, fins i tot, li recorden que, des que no mengen els seus entrepans, s'estan aprimant.
Avui és notícia
L'avís per pluja es desplaça cap al sud després de forts aiguats a Badalona i tot el Barcelonès
Brussel·les flexibilitza la prohibició total de vendre cotxes de gasolina a partir del 2035
Els preus dels principals títols de transport públic el 2026, si es manté l'aportació estatal
La Xina rebaixa els aranzels al sector porcí català al 9,8%: "És una gran notícia"
Confirmen la mort de 10 senglars més per pesta porcina africana i ja en són 26, tots dins el radi