Falset
Els vins del Priorat triomfen als Estats Units i mereixen un reportatge a "The Washington Post"
Els vins del Priorat continuen triomfant als Estats Units, i aquesta setmana "The Washington Post" se n'ha fet ressò. El diari, tot i que identifica la regió com a "Priorato", també especifica que es diu "Priorat" en "idioma "local", el català, i situa la regió "al sud de Barcelona". Segons el rotatiu, la producció és extremament baixa, però la part positiva d'això, assegura, és que la qualitat dels vins és molt alta.
11/07/2003 - 00.00 Actualitzat 09/11/2006 - 10.25
El diari nord-americà explica que els vins del Priorat s'han convertit en referents per al sector a l'Estat espanyol, i que han sabut captar l'atenció, també, de la resta del món. Qualifica aquests vins de "rics i amb un alt contingut d'alcohol", però hi afegeix que són "molt vívids" gràcies a una encertada acidesa i "un gust que recorda les cireres". Aconsella beure'ls amb formatges curats i carn a la brasa. Recomana obrir els vins una hora abans de consumir-los, i adverteix que el preu per ampolla pot arribar a ser alt per la producció reduïda, tot i que també explica que se'n poden trobar a uns deu dòlars.
Avui és notícia
Cimera a Brussel·les per acordar in extremis un préstec a Ucraïna amb fons russos congelats
Milers de pagesos es manifesten a Brussel·les contra la política agrària europea i el Mercosur
El govern insta Badalona a reobrir l'alberg per als desallotjats del B9 i Albiol s'hi nega
Escorcoll de més de 12 hores al laboratori de l'IRTA-CReSA pel brot de pesta porcina africana
El món fa un gir: l'energia neta ja supera el carbó, segons la revista "Science"