
Troba una parella que va marxar sense pagar d'una pizzeria, després de publicar-ne la foto a xarxes
La propietària del local, a la ciutat italiana de Civitanova Marche, va aconseguir que li paguessin els 44 euros del compte
Redacció
23/08/2025 - 14.06 Actualitzat 24/08/2025 - 08.50
Una parella de turistes franceses va marxar sense pagar d'una pizzeria a la ciutat italiana de Civitanova Marche, a la costa adriàtica, i la propietària va decidir publicar-ne la imatge a les xarxes socials per denunciar-ho. Va aconseguir recuperar els diners.
Michela Malatini, la propietària, va treure la foto de les càmeres de seguretat del local.
L'endemà les va poder trobar i va aconseguir que li paguessin el compte, segons es pot llegir al compte de Facebook de la pizzeria:
"Són turistes. Potser es quedaran a la ciutat uns dies més, però van venir a sopar sense reserva. Les vaig trobar perquè algú les va reconèixer. Vaig anar al lloc on s'allotjaven i van pagar el compte."
Segons va explicar a la premsa local, el compte era de 44 euros, per dues pizzes i uns spritzs per beure.
Malatini ha explicat que les càmeres van gravar les dues dones, que "es van aixecar i van sortir per la porta principal, allunyant-se lentament".
"No es tracta tant de la quantitat com del fet", segons la propietària, que considera que veure clients que volen marxar sense pagar "és una bufetada" a la seva feina.
Entre les respostes a la publicació, hi ha qui la felicita, però també qui critica que s'hagi difós la imatge a les xarxes i alerta del perill que pot comportar.
"Per menys de 50 euros, el risc de processament i possible compensació per als fugitius és molt, molt més alt...", diu un dels comentaris.
Avui és notícia
Cimera a Brussel·les per acordar in extremis un préstec a Ucraïna amb fons russos congelats
Milers de pagesos es manifesten a Brussel·les contra la política agrària europea i el Mercosur
El govern insta Badalona a reobrir l'alberg per als desallotjats del B9 i Albiol s'hi nega
Els escorxadors municipals, la clau per garantir un model ramader i alimentari sostenible
Escorcoll de més de 12 hores al laboratori de l'IRTA-CReSA pel brot de pesta porcina africana