El millor restaurant vora la Noguera Pallaresa
"Tot el poble en deu anar ple!": els culebrots a taula, a "Joc de cartes estiu"
Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona
09/08/2023 - 17.03 Actualitzat 10/08/2023 - 22.23
"Joc de cartes estiu" segueix descobrint els millors restaurants del territori. Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona.
La primera parada és a Tremp, al restaurant L'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, que defensa amb la seva exdona, Esther Llovera.
A la població del Pont de Claverol visiten el restaurant Lo Racó del Pont que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, que ens ofereixen plats típics catalans i molta brasa. Un espai per menjar molt a prop del riu.
Els darrers concursants del programa són Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional.
Una temporada d'estiu de "Joc de cartes" de punta a punta
De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona, per trobar el millor restaurant centenari. Aquest estiu, "Joc de cartes" recorre el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.
Avui és notícia
Gossos i drons: així treballen els Agents Rurals per detectar casos de pesta porcina africana
Any horrible de la ramaderia: què explica la conjunció de dermatosi, pesta porcina i grip aviària
Reintroduir el llop per controlar la població de senglars? L'opinió d'ecologistes i ramaders
Almenys tres morts per un cop de mar al sud de Tenerife
El PSOE cessa la mà dreta de Salazar, l'exassessor de Sánchez acusat d'assetjament sexual