Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Robert Lewandowski
Cabrera Espanyol

Can Jubany, els cuiners Dani Lechuga i Francesc Fortí i la fornera Anna Bellsolà recullen els Premis Nacionals de Gastronomia 2010

Barcelona (ACN).- Cada any, cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana són distingits per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia amb els Premis Nacionals de Gastronomia. Els guardons han recaigut en Can Jubany com a millor restaurant de l'any, Dani Lechuga com a millor cuiner jove i la fornera Anna Bellsolà com a millor professional. Francesc Fortí, d'El Racó d'en Binu, ha estat distingit amb el Premi Especial de l'Acadèmia. També s'han guardonat la periodista de 'La Vanguardia' Cristina Jolonch i el periodista i gastrònom, Jordi Estadella, a títol pòstum, amb el Premi a la Tasca de Divulgació. A l'acte hi ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas.

15/04/2011 - 12.00 Actualitzat 15/04/2011 - 12.00