Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Robert Lewandowski
Cabrera Espanyol

Catalunya Informació aposta per la gastronomia amb dos espais setmanals: el nou "Mercat central", amb Ada Parellada, i "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer

Demà dimarts, 1 de març, Catalunya Informació estrenarà l'espai "Mercat central", amb la cuinera Ada Parellada. Setmanalment, des dels fogons del Semproniana, ens aproparà els productes de temporada. Quines maneres tenim de cuinar-los? A quin preu els podem trobar al mercat? Quins secrets amaguen? "Mercat central" completa l'aposta gastronòmica de l'emissora, ja que s'afegeix als continguts que ja ofereix "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer.

28/02/2022 - 19.11 Actualitzat 28/02/2022 - 19.11

Aquesta setmana, Ada Parellada ens descobrirà totes les propietats de les faves, una de les hortalisses més antigues de la cuina catalana. Amb una bona vinagreta de menta, saltejades o amb cansalada, les faves són un clàssic de les nostres taules que val la pena reivindicar.  

Al costat del nou "Mercat central", Catalunya Informació manté en antena "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer. Cada setmana, l'espai continuarà posant la lupa sobre begudes, olis i tot tipus d'aliments per coneixe'ls una mica més a fons. Aquesta setmana, l'espai està dedicat al formatge Garrotxa, fet a partir de llet de cabra.   

 El muntatge sonor de tots dos espais gastronòmics és de Josep Plazas.