
Catalunya Informació aposta per la gastronomia amb dos espais setmanals: el nou "Mercat central", amb Ada Parellada, i "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer
Demà dimarts, 1 de març, Catalunya Informació estrenarà l'espai "Mercat central", amb la cuinera Ada Parellada. Setmanalment, des dels fogons del Semproniana, ens aproparà els productes de temporada. Quines maneres tenim de cuinar-los? A quin preu els podem trobar al mercat? Quins secrets amaguen? "Mercat central" completa l'aposta gastronòmica de l'emissora, ja que s'afegeix als continguts que ja ofereix "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer.
28/02/2022 - 19.11 Actualitzat 28/02/2022 - 19.11
Aquesta setmana, Ada Parellada ens descobrirà totes les propietats de les faves, una de les hortalisses més antigues de la cuina catalana. Amb una bona vinagreta de menta, saltejades o amb cansalada, les faves són un clàssic de les nostres taules que val la pena reivindicar.
Al costat del nou "Mercat central", Catalunya Informació manté en antena "A taula", amb Clara Antúnez Ferrer. Cada setmana, l'espai continuarà posant la lupa sobre begudes, olis i tot tipus d'aliments per coneixe'ls una mica més a fons. Aquesta setmana, l'espai està dedicat al formatge Garrotxa, fet a partir de llet de cabra.
El muntatge sonor de tots dos espais gastronòmics és de Josep Plazas.
Avui és notícia
Efectes de la llevantada: vehicles atrapats, una dona ferida crítica i crescuda de rius i rieres
La llevantada, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
Busquen una família valenciana desapareguda a Indonèsia en el naufragi d'un vaixell turístic
Trump i el tauler internacional: cada cop més fronts oberts, però sense gaires avenços
Educació controlarà els continguts d'una escola de Terrassa pel gir ultraconservador