Celebren els 125 anys de la Ratafia dels Raiers amb un receptari de 40 plats elaborats amb aquest licor
La Pobla de Segur (ACN).- La fàbrica de licors Cal Col·lector de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) fa 125 anys que elabora licors tradicionals del Pirineu. El més conegut és la ratafia. Amb motiu d'aquesta celebració s'ha editat el llibre 'La ratafia dels raiers història d'un licor pirinenc'. Aquest llibre repassa la història de l'empresa familiar i inclou un receptari de cuina amb plats elaborats amb aquest licor. Entre els cuiners que hi han col·laborat s'hi troba la Carme Ruscalleda. La cuinera de Sant Pol de Mar ha fet el pròleg on s'hi pot llegir: ''penso que la ratafia són glops amables de cultura mediterrània, d'una beguda licorosa i aromàtica que amb només un rajolí pot capgirar el sabor d'una vinagreta''.
16/01/2012 - 13.30 Actualitzat 16/01/2012 - 13.30
Avui és notícia
Optimisme de Trump en rebre Zelenski per parlar del pla de pau a Ucraïna: "Estem a la recta final"

Crisi humanitària al Donbàs ocupat: Donetsk, sense aigua, i Mariúpol, sense cases
Cues als remuntadors i carreteres per gaudir de la neu el primer dia després del temporal
Barrancs desbordats i vols desviats al País Valencià, que rebaixa l'alerta per pluja a taronja
Un mort i dos desapareguts pel temporal a Andalusia