La cara més obscura del pastisser, al "Zona Franca"
Christian Escribà: "Tinc el membre de Nacho Vidal fet de xocolata al meu despatx"
El pastisser i xocolater Christian Escribà ha vingut al "Zona Franca" a revolucionar i apujar la temperatura del plató. I, per cert, ens ha portat un pastís fet de xocolata per al programa
17/05/2023 - 20.03 Actualitzat 18/05/2023 - 08.25
Christian Escribà fa feliç molta gent amb les seves creacions gastronòmiques i, per això mateix, creu que "és un ofici molt bonic". No es considera artista, sinó "tartista", riu.
"Per mi un artista és algú que té coneixement d'art i ja sabem que hi ha set arts i jo faig pastissos. Jo entenc l'art com algú que l'ha estudiat. No em trec mèrit perquè ser pastisser no és gens fàcil, sobretot, fer feliç la gent."
Al Christian li fan encàrrecs de tota mena "d'estranys i extravagants, uns quants", recorda. "Nacho Vidal em va encarregar fer-li el membre de xocolata i tinc el motlle de resina a casa. Feien el Saló Eròtic a l'Hospitalet de Llobregat i era una promoció que havia de fer i va ser molt divertit, fer-li el motlle."
I ens ho va explicar: "Va agafar una ampolla de litre i mig d'aigua, la va tallar, va posar-hi l'alginat i la idea era que ell posés allà el seu membre. Però la té una mica en forma de plàtan i tocava a la vora de l'ampolla i amb una espàtula anàvem posant l'alginat bé i ell ens deia que se li estava encongint."
No tota l'entrevista van ser riures i és que en Christian, fa poc, va parlar d'una addicció que ja ha superat, la de l'alcohol. I això és el que ens va explicar:
Avui és notícia
Nit de Nadal sota el pont de la C-31 per a una cinquantena dels desnonats del B9 a Badalona
De què són responsables les administracions en el desallotjament del B9? Un marc normatiu "confús"
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
D'on venen els galets, la pasta de l'escudella de Nadal genuïnament catalana
I després del dinar de Nadal, què? Consells per eliminar taques de les estovalles