Netflix Warner HBO
Frank Gehry
Pesta porcina africana
Operació sortida
Concerts Rosalía Lux
Assassinat d'Abu Shabab
Sandro Giacobbe
Servei militar Alemanya
Cas Helena Jubany
Portes obertes Parlament
Pla Moves III
Lando Norris
Xabi Alonso
Real Madrid Celta de Vigo

DISSABTE, A LES 15.00

Com cal comportar-se en un restaurant, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Dissabte, 4 de maig, a les 15.00, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'asseu a taula per donar les claus per relacionar-se amb el personal de sala dels restaurants i practicar les bones maneres.

03/05/2019 - 10.02 Actualitzat 08/09/2020 - 11.16

Com ha de ser la comunicació amb el personal de sala d'un restaurant? Quines són les queixes més habituals dels clients d'un restaurant? I quines són les coses que més molesten els cambrers? Demà, 4 de maig, a les 15.00, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'asseurà a taula per donar les claus per comunicar-se com cal amb els cambrers i cambreres d'un restaurant i tenir bones maneres, amb Josep Armenteros, xef i propietari del restaurant El Cinco, de Barcelona, i amb Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat de Barcelona i a Blanquerna i assessora d'imatge a l'empresa Qué me pongo.

A més, la sommelier i nutricionista Clara Antúnez parlarà de les begudes carbonatades i els sifons; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, explicarà on comprar pa de qualitat i parlarà dels productes de temporada; la secció "El crític gastronòmic", amb Philippe Regol, visitarà els restaurants Els Quatre Molins de Cornudella de Montsant i El Tossal Gros a la Conca de Barberà; el propietari del primer supermercat Friki de Barcelona, Rubén Sánchez, tastarà un paquet de galetes russes al "Nyap o top?", de Gerard Jubany, i el crític de cinema Àlex Gorina -realitzador de "La finestra indiscreta", el programa més veterà de Catalunya Ràdio-, explicarà quina és la seva "Magdalena de Proust" particular. Finalment, "La propina" la deixarà Jordi Asturgó, de l'equip de l'"AMP?" a "El matí de Catalunya Ràdio".

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal