Creen un cava sòlid que es menja i que sortirà a la venda la propera diada de Sant Jordi
Girona (ACN).- Els germans Roca, del restaurant gironí El Celler de Can Roca, i les caves Agustí Torelló Mata de Sant Sadurní d'Anoia (Anoia) han creat, per primer cop, un cava que es menja. Introduint un espessidor durant el procés de producció, el producte resultant permet incorporar el cava directament al plat, com si es tractés d'una salsa. 'Respectant el cava al màxim, hem aconseguit més densitat, més retenció del sabor i més fixació del carboni endògen', ressalta el propietari de les caves, Agustí Torelló. El nou producte, que s'ha presentat oficialment al Fòrum Gastronòmic de Girona, sortirà a la venda la propera diada de Sant Jordi i ja ha creat una gran expectació.
25/02/2009 - 15.00 Actualitzat 25/02/2009 - 15.00
Avui és notícia
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners

Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA
Activada l'alerta Inuncat pel risc de pluges abundants al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona