Activada alerta Inuncat
Bustos cas Mercuri
B9 de Badalona
Sumar PSOE
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Trump discurs
Manifestació Brussel·les agrària
Accident AP-7 Vandellòs i l'Hospitalet
Avatar
Guardiola
Pedri Barça
Joan Laporta

Creen un cava sòlid que es menja i que sortirà a la venda la propera diada de Sant Jordi

Girona (ACN).- Els germans Roca, del restaurant gironí El Celler de Can Roca, i les caves Agustí Torelló Mata de Sant Sadurní d'Anoia (Anoia) han creat, per primer cop, un cava que es menja. Introduint un espessidor durant el procés de producció, el producte resultant permet incorporar el cava directament al plat, com si es tractés d'una salsa. 'Respectant el cava al màxim, hem aconseguit més densitat, més retenció del sabor i més fixació del carboni endògen', ressalta el propietari de les caves, Agustí Torelló. El nou producte, que s'ha presentat oficialment al Fòrum Gastronòmic de Girona, sortirà a la venda la propera diada de Sant Jordi i ja ha creat una gran expectació.

25/02/2009 - 15.00 Actualitzat 25/02/2009 - 15.00