Lleida
Deu escoles de Lleida participen en els Tallers de Gust per educar els nens en una alimentació saludable
L'Associació Slow Food Terres de Lleida i l'Ajuntament organitzen els Tallers de Gust per educar els infants en una alimentació saludable i animar-los a tastar nous gustos. En aquestes sessions pràctiques per acostar els alumnes de 6 i 7 anys al consum ecològic i sostenible hi participen més de 700 alumnes lleidatans. L'objectiu és mostrar als infants productes de temporada i l'agricultura ecològica. El fet que a molts nens els costi tastar aliments com la mel o el formatge, o no en coneguin d'altres com la remolatxa, ha empès els organitzadors a impulsar aquesta iniciativa, que es durà a terme fins el mes de gener.
12/11/2010 - 12.02 Actualitzat 12/11/2010 - 14.50
Avui és notícia
Seria viable una Catalunya amb 10 milions d'habitants? L'augment de la població, a debat
Reptes polítics del 2026 i què ha quedat pendent: de l'habitatge al finançament o l'amnistia
Efectes de la llevantada: vehicles atrapats, una dona ferida crítica i crescuda de rius i rieres
La llevantada, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
Es reprèn la recerca de la família valenciana desapareguda a Indonèsia en un naufragi