Amposta
El DARP promociona els productes de qualitat de les terres de l'Ebre
El director general d'Indústries i Qualitat Agroalimentària, Enric Segarra, i el director general de Pesca i Afers Marítims, Hernan Subirats, van assistir diumenge al Sopar de Qualitat celebrat a Amposta en el marc de la Fira que hi té lloc. L'objectiu d'aquest sopar és promocionar els productes agroalimentaris amb distintiu d'origen i qualitat de les terres de l'Ebre. Als directors generals, els va acompanyar l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig.
09/12/2002 - 00.00 Actualitzat 09/11/2006 - 09.42
Els productes de les terres de l'Ebre amb distintiu d'origen i qualitat que van ser la base d'aquest sopar són l'Arròs del Delta de l'Ebre (I.G.P), els Ostrons del Delta i els Llagostins Peix Blau (Peix de la Costa), les Clementines de les Terres de l'Ebre (I.G.P), l'Oli del Baix Ebre-Montsià (futura D.O.P) i el Vi de la Terra Alta (D.O). Els Consells Reguladors respectius i les Confraries de Pescadors aporten els productes i van participar en el sopar a través dels seus representants, que van ser els encarregats d'explicar, en el decurs del sopar, les característiques diferencials dels seus productes. Per altra banda, la Fundació Institut Català de la Cuina col·labora en aquest acte mitjançant el disseny i l'elaboració de receptes originals a base d'aquests productes.
Avui és notícia
Sant Esteve passat per aigua amb alertes activades per acumulació de pluja, neu i onatge
Mal temps a la carretera: què ha de tenir el kit d'emergència del cotxe?
Les illes "vacants": metges i mestres no arrelen a les Pitiüses
Un miler de persones es troben sota la pluja al botellot "pijo" del carrer Mandri de Barcelona
Mantes i menjar calent per als desnonats del B9 que passen Nadal arrecerats sota el pont