
DIUMENGE
El Gastronomic Forum Barcelona, a "Un restaurant caníbal a Berlín"
Aquest diumenge, 13 de novembre, pel web i l'app de Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín" donarà tots els detalls del Gastronomic Forum Barcelona, que s'ha celebrat aquests dies a la capital catalana. L'equip del programa hi ha passejat durant 3 dies amb dos col·laboradors habituals com a guies: la periodista Carme Gasull i el crític gastronòmic Philippe Regol, que hi han participat activament.
11/11/2022 - 13.37 Actualitzat 11/11/2022 - 13.37
En l'edició de diumenge d'"Un restaurant caníbal a Berlín", centrada en el Gastronomic Forum Barcelona, Paula Molés també parlarà amb alguns dels cervellets més interessants d'aquesta edició. Entre els quals, Fran Agudo, del restaurant Mont Bar, escollit millor cuiner de l'any, o amb l'empresa alemanya que ha rebut el premi INNOFÒRUM al producte més innovador. Es diuen Horl i han creat un sistema trencador i únic al mercat per esmolar ganivets.
El programa també inclourà converses amb Jordi Vilà, xef d'Alkostat i Alkimia, que ha tornat al Gastronòmic Fòrum després d'anys sense venir a fer-hi cap ponència, i amb Judit Prat, que ha participat en una taula rodona en qualitat de comensal per parlar de la relació cambrers-clients. A més, l'espai gastronòmic dels diumenges a Catalunya Ràdio descobrirà l'oli nou de la DOP Baix Ebre-Montsià.
Avui és notícia
La llevantada s'intensifica i s'espera un Sant Esteve passat per aigua i amb temporal de mar
Mal temps a la carretera: què ha de tenir el kit d'emergència del cotxe?
Ucraïna celebra el quart Nadal de la guerra en espera d'una resposta oficial de Moscou al pla de pau
Mantes i menjar calent per als desnonats del B9 que passen Nadal arrecerats sota el pont
El B9 de Badalona: radiografia (i responsabilitats) d'un desallotjament a les portes de Nadal