B9 Badalona
Atemptat Moscou
Mor Vince Zampella
EUA i Veneçuela
Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

DIUMENGE

El Gastronomic Forum Barcelona, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 13 de novembre, pel web i l'app de Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín" donarà tots els detalls del Gastronomic Forum Barcelona, que s'ha celebrat aquests dies a la capital catalana. L'equip del programa hi ha passejat durant 3 dies amb dos col·laboradors habituals com a guies: la periodista Carme Gasull i el crític gastronòmic Philippe Regol, que hi han participat activament.

11/11/2022 - 13.37 Actualitzat 11/11/2022 - 13.37

En l'edició de diumenge d'"Un restaurant caníbal a Berlín", centrada en el Gastronomic Forum Barcelona, Paula Molés també parlarà amb alguns dels cervellets més interessants d'aquesta edició. Entre els quals, Fran Agudo, del restaurant Mont Bar, escollit millor cuiner de l'any, o amb l'empresa alemanya que ha rebut el premi INNOFÒRUM al producte més innovador. Es diuen Horl i han creat un sistema trencador i únic al mercat per esmolar ganivets.  

El programa també inclou converses amb Jordi Vilà, xef d'Alkostat i Alkimia, que ha tornat al Gastronòmic Fòrum després d'anys sense venir a fer-hi cap ponència, i amb Judit Prat, que ha participat en una taula rodona en qualitat de comensal per parlar de la relació cambrers-clients. A més, l'espai gastronòmic dels diumenges a Catalunya Ràdio descobrirà l'oli nou de la DOP Baix Ebre-Montsià.