Dia dels Innocents
Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Dakar 2026
Girona Hiopos Lleida ACB

Quatre restaurants competeixen pel premi

El millor esmorzar de forquilla al Vallès a "Joc de cartes"

"Joc de cartes" ha decidit retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. Però no espereu unes galetes i un suquet de taronja, que al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó

10/11/2021 - 23.00 Actualitzat 10/11/2021 - 23.15

La furgoneta del "Joc de cartes" recorre el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona. Comencem a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa.

Després, anem fins a Granollers i fem parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10.

No sabem si aconsegueix una puntuació perfecta o si la supera el cuiner Miquel Vila, que amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrere de la façana d'un bar de tota la vida.

Tot i que si parlem de tradició, hem de parlar de l'últim restaurant que visitem: El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.