Quatre restaurants competeixen pel premi
El millor esmorzar de forquilla al Vallès a "Joc de cartes"
"Joc de cartes" ha decidit retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. Però no espereu unes galetes i un suquet de taronja, que al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó
10/11/2021 - 23.00 Actualitzat 10/11/2021 - 23.15
La furgoneta del "Joc de cartes" recorre el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona. Comencem a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa.
Després, anem fins a Granollers i fem parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10.
No sabem si aconsegueix una puntuació perfecta o si la supera el cuiner Miquel Vila, que amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrere de la façana d'un bar de tota la vida.
Tot i que si parlem de tradició, hem de parlar de l'últim restaurant que visitem: El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.
Avui és notícia
Seria viable una Catalunya amb 10 milions d'habitants? L'augment de la població, a debat
Mor als 71 anys Carles Vilarrubí, empresari i exvicepresident del Barça
Mor Brigitte Bardot als 91 anys, la icona del cinema que va dedicar la vida als animals
Desactivada l'alerta amb la fi del temporal, però es manté l'alt risc d'allaus
Es reprèn la recerca de la família valenciana desapareguda a Indonèsia en un naufragi