Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Robert Lewandowski
Marcao
Paula Badosa

La moreneta ens guia al cel gastronòmic

El millor restaurant amb història al Montserratí, a "Joc de cartes"

La muntanya de Montserrat acull al seus voltant una cuina gastronòmica digna de ser visitada. Marc Ribas recorre quatre locals de la zona mereixedors d'una prova per trobar el millor restaurant amb història al Montserratí.

09/12/2021 - 10.41 Actualitzat 15/12/2021 - 23.35

Recórrer el peu de Montserrat és un autèntic viatge per la història viva de Catalunya. Però menjar als restaurants que hi ha, també. Aquesta setmana, "Joc de cartes" fa una mirada al passat. Visitem quatre locals emblemàtics del Montserratí, però només un es podrà alçar amb el títol del millor restaurant amb història de la comarca.

La primera parada és a Collbató, on fa gairebé 20 anys que va obrir Can Llates. Núria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva.

"Can Llates", amb Núria Canals al capdavant

 

Després, passem per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l'actual cap de sala, Albert Almirall.


El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80.

 



I acabem a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d'història, amb l'energia irrefrenable del José Miguel García al capdavant de la cuina, el "Flor de sal".

 

José Miguel Garcia, al "Flor de sal", a Esparreguera