B9 Badalona
Atemptat Moscou
Mor Vince Zampella
EUA i Veneçuela
Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

El millor restaurant de calçots al Camp de Tarragona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça al Camp de Tarragona a la recerca del millor restaurant especialitzat en calçots.

27/03/2018 - 14.21 Actualitzat 27/03/2018 - 14.24

"Joc de cartes" visitarà el Camp de Tarragona per trobar el millor restaurant especialitzat en calçots. El primer negoci que presentarà en Marc Ribas és Casa Gurí, a la Masó. La seva propietària, Esther Gurí, es considera tota una "gladiadora" i la seva especialitat són els cargols a la llauna i la cua de vedella. A continuació es visitarà la Masia Fontsacaldes, una masia del segle XVII ubicada a 8 km de Valls. El seu propietari, Jaume Villasevil, creu que la seva calçotada és l'autèntica. A continuació, Marc Ribas es desplaçarà fins a Montblanc per conèixer l'Abdon Tarrats, el propietari d'El Molí del Mallol. L'Abdon s'ha dedicat tota la vida a l'hostaleria i es considera una persona positiva. I l'últim restaurant que participarà en el programa serà El Trispolet, a Valls. El seu propietari es diu Pau Bigas i, atenció, creu que els calçots estan sobrevalorats.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 00.00, "Joc de cartes" mirarà de trobar el millor arròs de Catalunya, i per això viatja fins el delta de l'Ebre.

De la mà de Marc Ribas es coneixeran quatre restaurants ben diferents, però amb un punt en comú: són especialistes en arròs. Primer arribarà l'hora de tastar la proposta innovadora d'Albert Guzmán, dins el seu restaurant homònim Albert Guzmán. També es coneixerà la Mar i l'arròs d'estil clàssic que preparen a l'Ida Can Machino. Assaboriran un àpat rodejats de camps d'arròs a Mas de Prades, d'en Ladis. I finalment, es donarà un toc de sofisticació al programa amb l'aposta moderna i desenfadada de la Lurdes, a La Subasta.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3