
El millor restaurant de cuina d'alta muntanya, a "Joc de cartes"
Demà, a les 22.35, s'emetrà el setè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya.
31/05/2017 - 10.38 Actualitzat 31/05/2017 - 10.41
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competiran per ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.
El programa s'enfila fins a l'Alta Ribagorça per trobar el millor restaurant d'alta muntanya de la Vall de Boí. El xef Marc Ribas visitarà en Sergi, propietari d'El Bouquet on cuina plats innovadors, molt copiats de la zona, segons ell. També tastarà els plats de l'Encarna de l'Hostal Aude, una nouvinguda a la vall i a qui no li han posat gaire fàcil. Visitarà l'Era de Barruera i conversarà amb la Marta, la propietària, que ofereix la millor carn ecològica de tota la contrada. També coneixerà la proposta gastronòmica d'Elena Mir, de Casa Higinio, el primer restaurant de la vall que encara conserva l'essència de fa quaranta anys.
"Fora de carta"
El debat posterior, "Fora de carta", presentat per Carla Lladó, comptarà amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l'experiència.
Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i el restaurador Ladis Alcalá, propietari del restaurant Mas de Prades i un dels cuiners que va participar al programa de cuina de l'arròs a les terres de l'Ebre, seran els col·laboradors del programa de demà.
"Fora de carta" estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents. A més, es compta amb una grada "foodie" al plató, formada per gent anònima apassionada per la gastronomia i amb molt de seguiment a les xarxes socials gràcies a les seves crítiques gastronòmiques.
#JocdeCartesTV3
Avui és notícia
Efectes de la llevantada: vehicles atrapats, una dona ferida crítica i crescuda de rius i rieres
La llevantada, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
Busquen una família valenciana desapareguda a Indonèsia en el naufragi d'un vaixell turístic
Trump i el tauler internacional: cada cop més fronts oberts, però sense gaires avenços
Educació controlarà els continguts d'una escola de Terrassa pel gir ultraconservador