Quatre restaurants es disputen el premi
El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona, a "Joc de cartes"
Aquest any, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible i, a "Joc de Cartes", ho volem celebrar com millor sabem. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat
15/10/2021 - 15.14 Actualitzat 21/10/2021 - 17.32
Podem sostenir el món o no fer-ho. Menjar producte de proximitat o no fer-ho. Però si en tenim l'oportunitat, perquè no gaudir del que tenim a prop. Aprofitant que Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible, "Joc de Cartes" ha sortit a buscar restaurants que respecten els criteris de sostenibilitat.
La primera restauradora que coneixem és la sommelier Anna Pla. És, al costat de la seva parella, la responsable del Contracorrent Bar, al Fort Pienc. Un petit local on ella i en Nico posen sobre la taula els productes del seu hort urbà.
A l'Eixample hi ha La Forquilla. Allà, el Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, així i tot, treu temps per fer-ho de manera sostenible.
Tot seguit, anirem fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable.
Tornem a l'Eixample per conèixer l'últim participant: La Barra del Gourmet. Allà el xef Marc Grañó beu de les cuines basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat.
Avui és notícia
La UE prestarà 90.000 milions d'euros a Ucraïna i deixa de banda els fons russos congelats
Milers de pagesos es manifesten a Brussel·les contra la política agrària europea i el Mercosur
El govern insta Badalona a reobrir l'alberg per als desallotjats del B9 i Albiol s'hi nega
Els escorxadors municipals, la clau per garantir un model ramader i alimentari sostenible
Escorcoll de més de 12 hores al laboratori de l'IRTA-CReSA pel brot de pesta porcina africana