Trump discurs
B9 de Badalona
Manifestació Brussel·les agrària
Accident AP-7 Vandellòs i l'Hospitalet
Avatar
Laboratori pesta porcina
Olot zona baixes emissions
Oscars YouTube
Adolf Hitler Namíbia
Atles climàtic Meteocat
Concert per Palestina Palau Sant Jordi
Cometa 3I/ATLAS
Laporta
Sorteig Champions
Burgos

Quatre restaurants es disputen el premi

El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona, a "Joc de cartes"

Aquest any, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible i, a "Joc de Cartes", ho volem celebrar com millor sabem. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat

15/10/2021 - 15.14 Actualitzat 21/10/2021 - 17.32

Podem sostenir el món o no fer-ho. Menjar producte de proximitat o no fer-ho. Però si en tenim l'oportunitat, perquè no gaudir del que tenim a prop. Aprofitant que Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible, "Joc de Cartes" ha sortit a buscar restaurants que respecten els criteris de sostenibilitat.

Podem sostenir el món... o llençar-lo

La primera restauradora que coneixem és la sommelier Anna Pla. És, al costat de la seva parella, la responsable del Contracorrent Bar, al Fort Pienc. Un petit local on ella i en Nico posen sobre la taula els productes del seu hort urbà. 

A l'Eixample hi ha La Forquilla. Allà, el Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, així i tot, treu temps per fer-ho de manera sostenible.

Tot seguit, anirem fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable.

Tornem a l'Eixample per conèixer l'últim participant: La Barra del Gourmet. Allà el xef Marc Grañó beu de les cuines basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat.