
Dimecres, a les 22.45
El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona, a "Joc de cartes"
Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el quart capítol de la cinquena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia
19/10/2021 - 09.13 Actualitzat 19/10/2021 - 09.13
Aquest any, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible i, a "Joc de Cartes", ho volen celebrar de la millor manera que saben. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat.
La primera parada serà a l'Eixample, a La Barra del Gourmet, on el xef Marc Grañó beu de la cuina basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat. Tot seguit, aniran fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable.
Tornaran a l'Eixample per visitar La Forquilla. Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, tot i així, treu temps per fer-ho de manera sostenible. I tancaran el programa al Contracorrent Bar, al Fort Pienc, un petit local on la sommelier Anna Pla i la seva parella posen sobre la taula els productes del seu hort urbà.
Qui demostrarà que la bona gastronomia i la cura del medi ambient són totalment compatibles? Quin es proclamarà millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona?
Avui és notícia
Cimera a Brussel·les per acordar in extremis un préstec a Ucraïna amb fons russos congelats
Milers de pagesos es manifesten a Brussel·les contra la política agrària europea i el Mercosur
El govern insta Badalona a reobrir l'alberg per als desallotjats del B9 i Albiol s'hi nega
Escorcoll de més de 12 hores al laboratori de l'IRTA-CReSA pel brot de pesta porcina africana
El món fa un gir: l'energia neta ja supera el carbó, segons la revista "Science"