
Dimecres, a les 22.35
El millor restaurant de la terra del vi i del cava, a "Joc de cartes"
Demà, a les 22.35, TV3 emetrà un altre capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana seran a l'Alt Penedès
10/12/2019 - 12.05 Actualitzat 10/12/2019 - 11.50
"Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarà el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas visitarà Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerà també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarà la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina obrirà les caves centenàries Cava Cannals & Munné i Oriol Martínez contagiarà la seva energia a Cal Ticus.
El programa
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d'Agbar.
Amb aquesta tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.
#JocdeCartesTV3
Avui és notícia
Nit de Nadal sota el pont de la C-31 per a una cinquantena dels desnonats del B9 a Badalona
De què són responsables les administracions en el desallotjament del B9? Un marc normatiu "confús"
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
Detecten un cas de grip aviària a l'Urgell, el primer en una granja de Catalunya des del 2023
Què se sap del brot de grip aviària: origen, riscos i com pot afectar els preus