Els finals són bàsics
Les millors postres de Barcelona, a "Joc de cartes"
Un mal final ho pot engegar tot a rodar. Quan anem al restaurant, les postres són el final de l'àpat i l'últim record que ens n'enduem. Cap plat pot fallar, i les postres encara menys. De postres n'hi ha de totes menes, però on són les millors postres de Barcelona, les més bones i les que recordarem amb més plaer?
09/12/2022 - 15.01 Actualitzat 15/12/2022 - 11.37
El record que ens emportem d'un àpat depèn del seu final. I en això qui mana són les postres. Aquesta setmana busquem el restaurant de Barcelona on les postres deixen més bona boca.
El primer restaurant que vol sorprendre amb el dolç és el bar Omar, el projecte personal d'Omar Díaz, que aposta per les tapes i unes postres tradicionals en un ambient desenfadat.
Seguim la ruta per aturar-nos a l'Ugot Bruncherie, on la pastissera israeliana Adí Nachshon desplega el seu do amb el dolç en un local de brunch amb tocs de l'Orient Mitjà.
La tercera parada és a Cal Trapella, des d'on Àlex Merino dona nom al restaurant amb un estil desenfadat, sense convencionalismes ni protocols.
I acabem el tour barceloní al Comida Codac, un restaurant tan singular i creatiu en el concepte com ho és el seu propietari, Miquel Coulibaly.
Qui brodarà el final de l'àpat amb les postres més bones de Barcelona? I qui s'emportarà finalment els 5.000 ?
Avui és notícia
Cues als remuntadors i carreteres per gaudir de la neu el primer dia després del temporal
Desactivada l'alerta amb la fi del temporal, però es manté l'alt risc d'allaus
Alerta vermella al País Valencià per acumulacions de pluja de més de 180 litres per metre quadrat
Mor als 71 anys Carles Vilarrubí, empresari i exvicepresident del Barça
Mor Brigitte Bardot als 91 anys, la icona del cinema que va dedicar la vida als animals