El Penedès Tasta'l presenta dotze nous plats elaborats amb productes km.0
Castellví de la Marca (ACN).- 16 restaurants de l'Alt Penedès participen en una nova edició de 'El Penedès Tasta'l', un catàleg que ofereix 12 plats elaborats amb productes propis de la zona i comprats directament als productors de la comarca. Els restauradors han interpretat un crep de calçots, canelons d'ànec mut del Penedès, gall del Penedès amb escamarlans, préssec del Penedès macerat amb Xarel·lo o una escuma de catànies amb xocolata i ametlles. El president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Francesc Olivella, considera que "la gastronomia és una part cabdal de l'enoturisme" i per això aquesta proposta busca "impulsar la gastronomia pròpia". El web de la iniciativa també explica la recepta per elaborar aquests plats.
16/12/2013 - 17.30 Actualitzat 16/12/2013 - 17.30
Avui és notícia
Nit de Nadal sota el pont de la C-31 per a una cinquantena dels desnonats del B9 a Badalona

De què són responsables les administracions en el desallotjament del B9? Un marc normatiu "confús"
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
Detecten un cas de grip aviària a l'Urgell, el primer en una granja de Catalunya des del 2023
Què se sap del brot de grip aviària: origen, riscos i com pot afectar els preus