El programa "Tàpias variades" apadrina una vaca ecològica i la bateja aquest dissabte
"Tàpias variades" de Catalunya Ràdio ha apadrinat una vaca ecològica i dissabte la batejarà amb l'ajuda dels oients. El nom sortirà d'entre les més de 100 propostes que s'han rebut. Durant el programa, Ferran Adrià parlarà de la sopa d'all.
14/02/2008 - 16.23 Actualitzat 30/11/2022 - 13.11
Cap a les 9:40 h, Pere Tàpias donarà a conèixer els tres noms amb què es batejarà la vaca del Tàpias variades. El concursant que hagi proposat el primer rebrà un lot de productes que inclou iogurts, formatges, carn i vi ecològics, entre d'altres.
La idea d'apadrinar una vaca sorgeix d'un article publicat al diari Avui a finals d'octubre que parlava de la possibilitat d'adoptar un animal per menjar sa. El padrí d'una vaca pot posar-li nom i també té dret a rebre periòdicament a casa seva els productes que es produeixen amb la llet de la seva vaca, com ara iogurts o formatges, entre d'altres. L'objectiu últim d'aquesta iniciativa és, doncs, saber quin és l'origen del que mengem o bevem.
Durant la temporada, Pere Tàpias farà un seguiment exhaustiu de la vaca, que viu al Mas Claperol de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. El seguiment se centrarà en l'alimentació que rep, l'evolució i si es relaciona amb els altres animals de la granja.
La primera instantània de l'animal apadrinat ja es pot veure a l'espai web de Tàpias variades, al web de Catalunya Ràdio. Està previst penjar-hi més fotos, perquè els oients puguin seguir el creixement de la vaca i participar en els concursos que s'aniran proposant per encertar-ne, per exemple, el pes o la talla.
Tàpias variades és el programa de cuina i gastronomia de Catalunya Ràdio, amb Pere Tàpias, que s'emet els dissabtes de nou a deu del matí.
La idea d'apadrinar una vaca sorgeix d'un article publicat al diari Avui a finals d'octubre que parlava de la possibilitat d'adoptar un animal per menjar sa. El padrí d'una vaca pot posar-li nom i també té dret a rebre periòdicament a casa seva els productes que es produeixen amb la llet de la seva vaca, com ara iogurts o formatges, entre d'altres. L'objectiu últim d'aquesta iniciativa és, doncs, saber quin és l'origen del que mengem o bevem.
Durant la temporada, Pere Tàpias farà un seguiment exhaustiu de la vaca, que viu al Mas Claperol de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. El seguiment se centrarà en l'alimentació que rep, l'evolució i si es relaciona amb els altres animals de la granja.
La primera instantània de l'animal apadrinat ja es pot veure a l'espai web de Tàpias variades, al web de Catalunya Ràdio. Està previst penjar-hi més fotos, perquè els oients puguin seguir el creixement de la vaca i participar en els concursos que s'aniran proposant per encertar-ne, per exemple, el pes o la talla.
Tàpias variades és el programa de cuina i gastronomia de Catalunya Ràdio, amb Pere Tàpias, que s'emet els dissabtes de nou a deu del matí.
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori

Se sacrificaran i es comercialitzaran 30.000 porcs de granges a prop del focus de la pesta porcina
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
Illa esquiva les crítiques de l'oposició per la pesta porcina i diu que "les coses s'han fet bé"
El pes del sector porcí català: 4.260 milions d'euros de negoci a l'exterior