El saló Tecnotast de Lleida reconeix Cal Boix de Peramola com a millor restaurant de les comarques lleidatanes
Lleida.- La primera edició dels Premis Gastronomia Tecnotast han estat per al restaurant Can Boix de Peramola, guardonat en l'apartat de millor restaurant; Joan Burgués, del restaurant Cassia, com a millor cuiner; en la modalitat de millor sommelier s'ha distingit a Xavier Ayala, d'Icària Selecció; i Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre de Lleida, ha aconseguit el premi al millor pastisser.
25/11/2006 - 21.05 Actualitzat 25/11/2006 - 21.05
Avui és notícia
La Xina rebaixa els aranzels al porc a la majoria d'empreses espanyoles: "És una gran notícia"

Confirmen la mort de 10 senglars més per pesta porcina africana i ja en són 26, tots dins el radi
Acord per mantenir la rebaixa del 50% en la T-usual i la T-jove per al 2026
On serà vàlid l'abonament de transport públic de 60 euros mensuals, 30 per als joves
Així va néixer (i morir) el controvertit model sanitari publicoprivat valencià que ha adoptat Madrid