Medalla d'Or de la Generalitat
Nominacions Gaudí 2026
Pesta porcina africana
Nick Reiner
Salomé Pradas
Trump demanda la BBC
T-usual T-jove 2026
iRobot bancarrota
Model sanitari Alzira
Rosalía videoclip "La perla"
Tall a la C-17 a Montcada
Abonament únic transport públic
Bondi Beach
Luis Enrique Valverde
Barça Guadalajara Copa

El saló Tecnotast de Lleida reconeix Cal Boix de Peramola com a millor restaurant de les comarques lleidatanes

Lleida.- La primera edició dels Premis Gastronomia Tecnotast han estat per al restaurant Can Boix de Peramola, guardonat en l'apartat de millor restaurant; Joan Burgués, del restaurant Cassia, com a millor cuiner; en la modalitat de millor sommelier s'ha distingit a Xavier Ayala, d'Icària Selecció; i Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre de Lleida, ha aconseguit el premi al millor pastisser.

25/11/2006 - 21.05 Actualitzat 25/11/2006 - 21.05