Els guardons Montsià&Innova premien tres iniciatives agràries i ramaderes per la seva expansió empresarial i innovació productiva
Santa Bàrbara (Montsià).- La fusió de cinc cooperatives olivareres de les comarques del Baix Ebre i el Montsià; el projecte d'automatització d'una instal·lació d'engreix per a 2.000 porcs d'un jove ramader; i la producció d'oli procedent de varietats autòctones i ecològic, han estat les tres iniciatives guardonades amb el premi Montsià&Innova 2007, que es va donar a conèixer aquest dimecres a la nit en un sopar a Santa Bàrbara. Els guardons han estat lliurats, en aquesta tercera edició, pel Director General de Desenvolupament Rural, del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Jordi Bertran, i pel president del Consell comarcal del Montsià, Alfons Montserrat.
13/12/2007 - 13.30 Actualitzat 13/12/2007 - 13.30
Avui és notícia
El govern prorrogarà els pressupostos, però espera negociar-ne de nous amb ERC i els Comuns

Dimiteix el líder del PSOE d'Extremadura després de la desfeta electoral
Extremadura posa Sánchez i Feijóo davant del mirall
Tensió a Badalona entre manifestants a favor i en contra dels desallotjats de l'Institut B9
Educació aprova la fusió d'assignatures de ciències de primer de batxillerat per al curs que ve