Dia dels Innocents
Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Kyrgios Sabalenka
Dakar 2026
Bilbao Basket Barça

Quatre restaurants competeixen pel premi

Els millors fogons de la Garrotxa, a "Joc de cartes"

Marc Ribas i la resta de restauradors fan un mos a La Carpa, a les Planes d'Hostoles. Després s'entaulen a Can Llonga als Hostalets d'en Bas, i a Les Pedretes d'Olot. L'últim xup-xup el fan a Besalú, a Can Quimet

22/10/2021 - 22.40 Actualitzat 28/10/2021 - 20.19

En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas es trasllada fins a terres gironines per buscar els millors fogons de la Garrotxa.

El primer restaurador a obrir foc culinari és el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga, als Hostalets d'en Bas.

El següent restaurant a encendre'ls és La Carpa a les Planes d'Hostoles, on coneixem la més novella de les restauradores del capítol, la Nina Portillo, i la cuina casolana de la seva "mama".

A Olot hi trobem el restaurant familiar del Marc Demonjó,  Les Pedretes.

El darrer amfitrió a posar a prova el seu xup-xup és l'empresari Josep Güell, del restaurant Can Cintet a Besalú.

A banda de les categories habituals del programa, els restauradors d'enguany també han de valorar i puntuar la nova categoria que s'incorpora al joc en aquesta edició, la categoria del vi. Tots els vins que se serveixen en aquesta temporada són catalans i amb denominació d'origen.