Quatre restaurants competeixen pel premi
Els millors fogons de la Garrotxa, a "Joc de cartes"
Marc Ribas i la resta de restauradors fan un mos a La Carpa, a les Planes d'Hostoles. Després s'entaulen a Can Llonga als Hostalets d'en Bas, i a Les Pedretes d'Olot. L'últim xup-xup el fan a Besalú, a Can Quimet
22/10/2021 - 22.40 Actualitzat 28/10/2021 - 20.19
En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas es trasllada fins a terres gironines per buscar els millors fogons de la Garrotxa.
El primer restaurador a obrir foc culinari és el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga, als Hostalets d'en Bas.
El següent restaurant a encendre'ls és La Carpa a les Planes d'Hostoles, on coneixem la més novella de les restauradores del capítol, la Nina Portillo, i la cuina casolana de la seva "mama".
A Olot hi trobem el restaurant familiar del Marc Demonjó, Les Pedretes.
El darrer amfitrió a posar a prova el seu xup-xup és l'empresari Josep Güell, del restaurant Can Cintet a Besalú.
A banda de les categories habituals del programa, els restauradors d'enguany també han de valorar i puntuar la nova categoria que s'incorpora al joc en aquesta edició, la categoria del vi. Tots els vins que se serveixen en aquesta temporada són catalans i amb denominació d'origen.
Avui és notícia
Optimisme de Trump en rebre Zelenski per parlar del pla de pau a Ucraïna: "Estem a la recta final"
Crisi humanitària al Donbàs ocupat: Donetsk, sense aigua, i Mariúpol, sense cases
Cues als remuntadors i carreteres per gaudir de la neu el primer dia després del temporal
Barrancs desbordats i vols desviats al País Valencià, que rebaixa l'alerta per pluja a taronja
Un mort i dos desapareguts pel temporal a Andalusia