
De dilluns a divendres, a les 15.45, a TV3
Els plats de Nandu Jubany, a "Cuines"
El conegut cuiner serà el xef del programa aquesta setmana
16/11/2015 - 12.33 Actualitzat 09/11/2021 - 13.08
Aquesta setmana, el mediàtic i reputat cuiner Nandu Jubany aterra al "Cuines" per passar 4 dies fent-se càrrec dels fogons del programa. El Nandu, que dirigeix altres cuines, com ara les de l'Hotel Majestic de Barcelona, té a Can Jubany, la casa "de referència", una estrella Michelin.
Dilluns Nandu Jubany prepararà un caneló de brandada de bacallà, però embolicat amb carbassó, en lloc de pasta.
Dimarts el cuiner osonenc farà uns ous esclatats amb bolets i unes personals "migas" de sobrassada, inspirades en un plat tradicional de la Manxa.
Dimecres, pren el protagonisme el peix, amb un interessant suquet de gambes de Palamós, en què les coccions s'adeqüen a cada producte per mantenir millor les textures i gustos de cadascun.
I per tancar el seu pas pel programa, Nandu Jubany ens cuinarà dijous un llom de xai rostit amb tubercles, que podreu adaptar segons els que hi hagi en cada temporada.
Avui és notícia
Illa reivindica "la Catalunya de convivència que acull i integra tothom" a l'ofrena a Macià
Alertes per pluges, neu i mala mar: el mal temps marcarà Nadal i Sant Esteve
D'on venen els galets, la pasta de l'escudella de Nadal genuïnament catalana
La tradició de la missa del Gall a Montserrat: "És una sensació especial"
I després del dinar de Nadal, què? Consells per eliminar taques de les estovalles