Els productors de fruita ecològica obtenen menys quantitat però ho compensen amb els beneficis que aporta el producte
Lleida (ACN).- La fruita obtinguda a través de la producció ecològica és entre un 20 i un 30% inferior a la produïda en agricultura convencional ja sigui per plagues, per malalties o per deferències en els règims d'adobat, variant en funció de l'espècie, segons l'especialista en fructicultura ecològica de l'IRTA, Georgina Alins. Malgrat la reducció de collites "s'espera treure un benefici econòmic i també mediambiental més gran, que amb la fructicultura convencional", ha assegurat Alins. El que s'aconsegueix treballant amb un sistema de producció ecològic és una reducció de l'impacte en el medi ambient i la producció de fruites amb una qualitat organolèptica i fitosanitària més sana que la resta.
16/06/2011 - 14.00 Actualitzat 16/06/2011 - 14.00
Avui és notícia
Efectes de la llevantada: vehicles atrapats, una dona ferida crítica i crescuda de rius i rieres

La llevantada, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
Busquen una família valenciana desapareguda a Indonèsia en el naufragi d'un vaixell turístic
Trump i el tauler internacional: cada cop més fronts oberts, però sense gaires avenços
Educació controlarà els continguts d'una escola de Terrassa pel gir ultraconservador