B9 Badalona
Atemptat Moscou
Mor Vince Zampella
EUA i Veneçuela
Comprovar loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2025
Epidèmia de grip
Illa pressupostos
Premi Internacional Catalunya
Medalla d'Or de la Generalitat
Drons Ucraïna
Tiroteig Castelldefels
Vila-real Barça
Girona Atlètic de Madrid
Brahim Díaz Marroc

Els restauradors d'Osona Cuina cuinen més de 600 quilos de porc en la 5a edició del Dijous LLarder

Vic.- El dotze restauradors que integren el col·lectiu Osona Cuina tornen a ser els protagonistes del Dijous Llarder, que dóna el tret de sortida a la Setmana del Porc de Vic. Els cuiners osonencs oferiran, durant tot el dia, gastronomia típica d'aquesta diada i cuinaran més de 600 quilos de carn de porc, segons ha explicat el cuiner Nandu Jubany.

15/02/2007 - 13.46 Actualitzat 15/02/2007 - 13.46