Els restauradors d'Osona Cuina cuinen més de 600 quilos de porc en la 5a edició del Dijous LLarder
Vic.- El dotze restauradors que integren el col·lectiu Osona Cuina tornen a ser els protagonistes del Dijous Llarder, que dóna el tret de sortida a la Setmana del Porc de Vic. Els cuiners osonencs oferiran, durant tot el dia, gastronomia típica d'aquesta diada i cuinaran més de 600 quilos de carn de porc, segons ha explicat el cuiner Nandu Jubany.
15/02/2007 - 13.46 Actualitzat 15/02/2007 - 13.46
Avui és notícia
Preocupació per la crescuda de rius, sobretot a Girona: evacuen una residència a l'Empordà

Sant Esteve passat per aigua amb alertes activades per acumulació de pluja, neu i onatge
La llevantada de Sant Esteve, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
El govern espanyol reclama a Feijóo que es mulli sobre Badalona: "Albiol es comporta com un hooligan"
Trump diu que ha atacat Estat Islàmic a Nigèria pels "assassinats de cristians innocents"