Activada alerta Inuncat
Bustos cas Mercuri
B9 de Badalona
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Trump discurs
Manifestació Brussel·les agrària
Accident AP-7 Vandellòs i l'Hospitalet
Avatar
Laboratori pesta porcina
Futbol femení
Pedri Barça
Joan Laporta

Falset

Els vins del Priorat triomfen als Estats Units i mereixen un reportatge a "The Washington Post"

Els vins del Priorat continuen triomfant als Estats Units, i aquesta setmana "The Washington Post" se n'ha fet ressò. El diari, tot i que identifica la regió com a "Priorato", també especifica que es diu "Priorat" en "idioma "local", el català, i situa la regió "al sud de Barcelona". Segons el rotatiu, la producció és extremament baixa, però la part positiva d'això, assegura, és que la qualitat dels vins és molt alta.

11/07/2003 - 00.00 Actualitzat 09/11/2006 - 10.25

El diari nord-americà explica que els vins del Priorat s'han convertit en referents per al sector a l'Estat espanyol, i que han sabut captar l'atenció, també, de la resta del món. Qualifica aquests vins de "rics i amb un alt contingut d'alcohol", però hi afegeix que són "molt vívids" gràcies a una encertada acidesa i "un gust que recorda les cireres". Aconsella beure'ls amb formatges curats i carn a la brasa. Recomana obrir els vins una hora abans de consumir-los, i adverteix que el preu per ampolla pot arribar a ser alt per la producció reduïda, tot i que també explica que se'n poden trobar a uns deu dòlars.