
Enric Hercé prepara un arròs de llobregant, a "Cuines"
Demà, Marc Ribas cuinarà amb el xef empordanès Enric Hercé. Durant tot el juliol, el programa es fa al delta de l'Ebre, per cuinar amb productes autòctons de la zona, com l'anguila, els musclos, les ostres, l'arròs o el crestó. I amb convidats molt especials
19/07/2018 - 11.47 Actualitzat 19/07/2018 - 11.43
En aquesta reserva de la biosfera i en l'entorn de dos espais únics, com una musclera i una barraca tradicional, Marc Ribas prepararà receptes que combinaran la senzillesa amb la qualitat del producte.
I no ho farà sol; demà l'acompanyarà el xef de l'Empordà Enric Hercé, amb qui farà un arròs de llobregant.
Avui és notícia
Els pescadors catalans podran pescar finalment 143 dies al Mediterrani el 2026
Jubilar-se abans o després del que toca: quines opcions tens i quins avantatges i inconvenients hi ha
Mor l'actor Héctor Alterio als 96 anys
El jutge deixa en llibertat Leire Díez, l'expresident de la SEPI i el soci de Cerdán
Urtasun insisteix a Sánchez que cal un reset del govern espanyol per continuar la legislatura