Un estiu de fogons i àpats
"Joc de cartes estiu" arriba a les postres: els millors moments de la temporada
Us proposem un recull de les millors escenes als fogons i a taula que hem viscut aquest juliol i agost
25/08/2023 - 21.08 Actualitzat 31/08/2023 - 13.53
Els capítols de "Joc de cartes estiu" ens han deixat moments brutals. I per acabar la temporada, us proposem un resum de les millors escenes als fogons i a taula que hem viscut aquest juliol i agost. Han estat moments divertits, però també n'hi ha hagut de durs, molt durs. Com quan es va posar la nota més baixa de la història del programa a un restaurant.
Durant aquest capítol passegem per la comarca de la Selva i el seu producte de km 0 i ens remullem als restaurants amb millors vistes al mar de la costa del Garraf. També recorrem el Parc Natural del Cap de Creus per conèixer la seva oferta gastronòmica i al riu Noguera Pallaresa coneixem la seva restauració. Un recorregut que com qualsevol bon àpat ha de tenir un brindis i deixar un bon regust.
En aquest capítol especial, amb Marc Ribas, recordem els millors moments dins les cuines, els àpats, converses, riures i també alguns dels moments més tensos viscuts durant aquesta temporada d'estiu. De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona. Aquest estiu, "Joc de cartes" ha recorregut el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.
Avui és notícia
El ministeri no descarta que el brot de pesta porcina africana sortís d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El whatsapp del cap de gabinet de Mazón a Pradas el dia de la dana: "Treu-te del cap confinar"