
Agramunt
La 24a Fira del Torró d'Agramunt bat rècord de visites
L'alcalde de la localitat, Bernat Soler, assegura que hi ha hagut "més visitants que mai" i que el nombre supera el de "totes les edicions".
Redacció
15/10/2012 - 10.28 Actualitzat 15/10/2012 - 11.55
La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, a l'Urgell, ha tancat la 24a edició aquest diumenge amb un nombre de visitants que, segons l'alcalde, Bernat Solé, ha estat més elevat que mai i "supera el de totes les edicions". Tot i l'amenaça de pluja, milers de persones han pogut tastar les delícies gastronòmiques d'aquesta població que promociona els seus productes a les proximitats de Nadal. L'organització ha assegurat que s'han desbordat les àrees d'aparcament previstes i que "hi ha hagut visitants a totes hores". Aquest any, la fira ha aprofitat el cap de setmana llarg del pont del Pilar i ha durat tres dies en comptes de dos, com és usual.
Més de 200 expositors i paradetes han fet demostracions de cuina en directe, tastos guiats, conferències, exposicions i activitats per als més petits. La fira ha permès a les empreses torroneres d'Agramunt exposar els seus productes amb l'objectiu de consolidar les vendes del producte estrella del poble. La trobada s'estableix cada any dins del calendari com un punt de referència a les terres lleidatanes.
Més de 200 expositors i paradetes han fet demostracions de cuina en directe, tastos guiats, conferències, exposicions i activitats per als més petits. La fira ha permès a les empreses torroneres d'Agramunt exposar els seus productes amb l'objectiu de consolidar les vendes del producte estrella del poble. La trobada s'estableix cada any dins del calendari com un punt de referència a les terres lleidatanes.
Avui és notícia
Cimera a Brussel·les per acordar in extremis un préstec a Ucraïna amb fons russos congelats
Milers de pagesos es manifesten a Brussel·les contra la política agrària europea i el Mercosur
El govern insta Badalona a reobrir l'alberg per als desallotjats del B9 i Albiol s'hi nega
Escorcoll de més de 12 hores al laboratori de l'IRTA-CReSA pel brot de pesta porcina africana
El món fa un gir: l'energia neta ja supera el carbó, segons la revista "Science"