Indonèsia
Balises trànsit v16
Perry Bamonte The Cure
Despeses Nadal
Llevantada Inuncat
Registre patinets elèctrics
Bulgària euro
Fàrmac Alzheimer
Villamanín loteria Nadal
Donald Trump
Dermatosi Nodular
Guardiola
Robert Lewandowski
Cabrera Espanyol

DIUMENGE, A LES 13.05

La cuina amb el robot de cuina Thermomix, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 6 de març, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín" analitzarà les possibilitats culinàries que ofereix Thermomix, un dels robots de cuina més prestigiosos del món. Es calcula que n'hi ha uns nou milions repartits en 60 països. Amb més de 50 anys d'història, fins avui n'han aparegut deu models diferents. A moltes cases és un aparell imprescindible, i també a alguns restaurants, tal com comprovarà el programa presentat per Paula Molés.

04/03/2022 - 12.26 Actualitzat 04/03/2022 - 12.26

"Un restaurant caníbal a Berlín" visita aquest diumenge la casa d'Albert Murillo, expert en cultura digital i tecnologia a Catalunya Ràdio, que explicarà com n'és de fan de la Thermomix. El programa també passarà pel restaurant la Gormanda, on la seva xef, Carlota Claver, ensenyarà algunes receptes en què l'aparell és insubstituïble. S'explicaran pros, contres i algunes curiositats del robot de cuina més famós del món. 

Amb el periodista Marc Casanovas, "Un restaurant caníbal a Berlín" també anirà al Food Coop Barcelona, el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat, que sorgeix com una manera alternativa d'emplenar el cistell de compra amb la garantia de la sostenibilitat, la proximitat i el tracte just cap a les productores i productors. Algunes de les seves sòcies explicaran el projecte, tot just acabat d'inaugurar.  

També seu a la taula del restaurant caníbal Jordi Luque-Sanz, que descobrirà com es menja en altres cultures. En aquest cas, el viatge és fins a Corea a través del kimchi, els fideus de boniato o l'arròs. 

Paula Molés també repassarà l'actualitat gastronòmica de la setmana, descobrirà el so de Salvador Garcia-Arbós i propiciarà que, als oients, se'ls faci la boca aigua amb l'especialitat del restaurant Cal Nenet, als afores de Lleida. Una bona opció per visitar el Segrià ara que es poden veure els ametllers i els presseguers en flor. 

 "Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet cada diumenge a les 13.05.