
DIUMENGE, A LES 13.05
La cuina amb el robot de cuina Thermomix, a "Un restaurant caníbal a Berlín"
Aquest diumenge, 6 de març, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín" analitzarà les possibilitats culinàries que ofereix Thermomix, un dels robots de cuina més prestigiosos del món. Es calcula que n'hi ha uns nou milions repartits en 60 països. Amb més de 50 anys d'història, fins avui n'han aparegut deu models diferents. A moltes cases és un aparell imprescindible, i també a alguns restaurants, tal com comprovarà el programa presentat per Paula Molés.
04/03/2022 - 12.26 Actualitzat 04/03/2022 - 12.26
"Un restaurant caníbal a Berlín" visita aquest diumenge la casa d'Albert Murillo, expert en cultura digital i tecnologia a Catalunya Ràdio, que explicarà com n'és de fan de la Thermomix. El programa també passarà pel restaurant la Gormanda, on la seva xef, Carlota Claver, ensenyarà algunes receptes en què l'aparell és insubstituïble. S'explicaran pros, contres i algunes curiositats del robot de cuina més famós del món.
Amb el periodista Marc Casanovas, "Un restaurant caníbal a Berlín" també anirà al Food Coop Barcelona, el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat, que sorgeix com una manera alternativa d'emplenar el cistell de compra amb la garantia de la sostenibilitat, la proximitat i el tracte just cap a les productores i productors. Algunes de les seves sòcies explicaran el projecte, tot just acabat d'inaugurar.
També seu a la taula del restaurant caníbal Jordi Luque-Sanz, que descobrirà com es menja en altres cultures. En aquest cas, el viatge és fins a Corea a través del kimchi, els fideus de boniato o l'arròs.
Paula Molés també repassarà l'actualitat gastronòmica de la setmana, descobrirà el so de Salvador Garcia-Arbós i propiciarà que, als oients, se'ls faci la boca aigua amb l'especialitat del restaurant Cal Nenet, als afores de Lleida. Una bona opció per visitar el Segrià ara que es poden veure els ametllers i els presseguers en flor.
"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet cada diumenge a les 13.05.
catradio.cat/restaurant-canibal
twitter.com/CanibalBerlin
instagram.com/canibalberlin
spotify/restaurantcanibal
Avui és notícia
Efectes de la llevantada: vehicles atrapats, una dona ferida crítica i crescuda de rius i rieres
La llevantada, en imatges: del fort onatge de la costa a la neu del Ripollès
Busquen una família valenciana desapareguda a Indonèsia en el naufragi d'un vaixell turístic
Trump i el tauler internacional: cada cop més fronts oberts, però sense gaires avenços
Educació controlarà els continguts d'una escola de Terrassa pel gir ultraconservador