EUA
La cuina ràpida de Ferran Adrià mereix els elogis del diari "The New York Times"
El diari "The New York Times" s'ha tornat a fer ressò dels mèrits de la cuina de Ferran Adrià. En aquest cas, després d'haver ocupat la portada del seu dominical, el diari ha elogiat el cuiner català pel treball que ha fet al seu restaurant de cuina ràpida "Fast Good" que té a Madrid. La iniciativa de crear una cadena de restaurants de menjar ràpid d'alta qualitat, els "Fast Good" en contraposició als "Fast Food" ha tornat a valer el reconeixement de la premsa internacional. El primer d'aquests establiments, a l'hotel NH de la capital de l'Estat va obrir les portes el passat 31 de març.
28/07/2004 - 00.00 Actualitzat 28/07/2004 - 21.40
Adrià, després de rebre una altra vegada l'elogi de "The New York Times", ha reconegut al diari que encara està aprenent d'aquesta experiència. El cuiner, de 42 anys, ha explicat que va tardar trobar mesos per buscar el gust i la consistència a les patates fregides, així com també que li va ser complicat trobar el punt a l'hamburguesa. La carta del "Fast Good" inclou precisament aquest plat, com també pollastre, gaspatxo embotellat, ous fregits amb patates i una àmplia varietat d'amenides, totes elles elaborades al moment i amb ingredients de qualitat. Adrià, però, ha confessat al diari nord-americà que la seva intenció no és competir ni criticar les cadenes de menjar ràpid nord-americanes, com Burger King i McDonald's, sinó que vol demostrar que es pot fer menjar ràpid "bo". Conegut per popularitzar les "escumes" i la "deconstrucció" de plats coneguts, Adrià està convençut que en el segment del menjar ràpid hi ha un gran potencial de creixement.
Avui és notícia
La llevantada s'intensifica i s'espera un Sant Esteve passat per aigua i amb temporal de mar
Mal temps a la carretera: què ha de tenir el kit d'emergència del cotxe?
Ucraïna celebra el quart Nadal de la guerra en espera d'una resposta oficial de Moscou al pla de pau
Mantes i menjar calent per als desnonats del B9 que passen Nadal arrecerats sota el pont
El B9 de Badalona: radiografia (i responsabilitats) d'un desallotjament a les portes de Nadal